Fonopunctuur en trauma release

met Christel Verdonck

Waarom fonopunctuur?

Acupunctuur is in opmars sinds de erkenning door de World Health Organisation. Door middel van een naald wordt een acupunctuurpunt gestimuleerd om zo de balans tussen lichaam en geest te herstellen. Als klassiek geschoolde acupuncturiste heb ik de fantastische werking van de naald leren kennen. Enige storende puntje: “de naald zelf”.

In mijn zoektocht naar een efficiënte maar pijnloze vorm van acupunctuur, heb ik ontdekt dat in onze buurlanden fonopunctuur in populariteit toeneemt. Vanuit de kwantum fysica weten we dat alles vibreert, een frequentie heeft. Ook ons lichaam en onze organen. Wanneer deze frequentie verstoord wordt door gebeurtenissen, voelen we frustratie, pijn of we worden ziek.

Bij fonopunctuur volgen we 100% de denk- en werkwijze van de klassieke acupunctuur. We stellen vast welke meridiaan of welk orgaan uit balans is en selecteren de geschikte acupunctuurpunten. Deze worden echter niet aangeprikt maar aangestuurd met stemvorken die “zoals een pacemaker” de juiste frequentie overbrengen tot diep in de cellen. De verstoorde meridiaan vangt de juiste trilling op en stemt zijn trilling hierop af.

Fonopunctuur is de krachtige mix van klanktherapie en de principes van de Chinese geneeskunde. Door zijn zachtheid uitermate geschikt voor iedereen, ook voor kinderen, hoogsensitieve personen en mensen met wondhelingsproblematiek.

Fonopunctuur bij:

– Hoofdpijn en stress

– Slapeloosheid en vermoeidheid

– Onrust en hyperventilatie

– Spijsverterings- en gewichtsproblemen

– Emotionele pijn en angst

– Oedeem en urinaire aandoeningen

– Concentratiestoornissen

– Huidproblemen en allergieën

– Pijn

– ….

Ik heb me in de loop der jaren gespecialiseerd in psycho emotionele issues en trauma release.  Hiervoor combineer ik fonopunctuur met Fysio Emotionele Energetische Therapie en Reiki.

Maak hier een afspraak of bel naar  015/77.11.59 of mail naar info@samen-delen.be

Prijs: 70€ voor 90 minuten