Fysio Emotionele Energetische Therapie (F.E.E.T.)

met Christel Verdonck

Bepaalde gebeurtenissen in ons leven kunnen heel ingrijpend zijn. Soms kan een ellendige toestand in die mate lang aanhouden dat negativiteit zich vestigt in ons systeem. Oud trauma blijft voor angst zorgen. Gewoontes en gedragspatronen die we aangeleerd kregen maar niet bij ons horen, maken dat we van onszelf en van onze omgeving vervreemden. Loslaten wat voorbij is of wat niet bij ons hoort is cruciaal voor een gezond fysiek en mentaal leven. Maar dat is een serieuze opgave. Het zou handig zijn mochten we hiervoor een reset knop hebben. Gelukkig bestaan er manieren om energetisch de ballast achter ons te laten zodat we met een schone lei opnieuw kunnen beginnen.

 
Bij Fysio Emotionele Energetische Therapie ( F.E.E.T.) gaan we gerichter tewerk. Iemand is zich bewust van de oorzaak die de balans verstoort.
Via kinesiologie gaan we op zoek naar de dieper liggende problematiek die maakt dat we vast lopen in het leven. En dit kan zonder gesprekstherapie, zonder dat iemand bewust in beleving hoeft te gaan. Vervolgens wordt via stimulatie van het nulpunt (ooracupunctuurpunt) in combinatie met ademhalingstherapie het systeem gereset en wordt bijvoorbeeld een onverwerkt trauma geïntegreerd zodat de klachten verdwijnen.
 
Reset behandeling bij:
– Angst
– Minderwaardigheidscomplex
– Depressie
– Burn-out
– Chronische stress
– Migraine
– Slapeloosheid
– Elke klacht vanuit onverwerkte emoties…
 
Prijs: 90€ voor 90 minuten
 
Maak een afspraak op 015/77.11.59