Loopbaanbegeleiding

met Tanja Van de Velde via PeoplePartner

Met de huidige coronamaatregelen is het niet ongewoon dat meer en meer mensen zich vragen stellen bij hun loopbaan. Door de groter geworden fysieke afstand van de dagelijkse werkomgeving, gaan mensen hun loopbaan vanuit een ander perspectief bekijken. De dagelijkse sleur valt weg en we hebben simpelweg meer tijd om na te denken.

Talent herontdekken

Bovendien kunnen thuiszitters zich ook op allerlei manier bezighouden met hobby’s waar ze vroeger geen tijd voor hadden: koken, sporten, muziek maken. En kunnen ze vergeten talenten verder ontplooien. “Het bezig zijn met andere zaken dan je alledaags werk, het leven in een ander ritme. Dit zal ongetwijfeld vraagtekens oproepen over hoe het verder moet na de crisis. En misschien is de business as usual dan niet de beste uitweg.”

Als loopbaanbegeleider ,in samenwerking met PeoplePartner,ga ik graag met jou op pad om jouw missie, jouw passie te ontdekken, te herontdekken.

Contacteer mij voor een gratis kennismakingsgesprek. Loopbaanbegeleiding is steeds een individueel traject en ik vertrek altijd vanuit jouw behoefte. 

Voor wie?

Als je een job hebt, kan je elke 6 jaar 7 uur loopbaanbegeleiding volgen met loopbaancheques. Je eerste loopbaancheque is goed voor 4 uur begeleiding en je tweede voor 3 uur. Je betaalt maar 40 euro voor een loopbaancheque.

Ik kijk er al naar uit om met jou aan de slag te gaan!

Info: bel 015/77.11.59 of 0486/68 40 50 of mail naar info@samen-delen.be

Maak hier een afspraak: