Info-avond stress, overspanning en burn-out

met Michèle Lippus

Wist je dat men stress nodig heeft om te functioneren maar ook dat er heel wat stress is dat we kunnen missen als kiespijn?

Doorheen 2020 en 2021 hebben we allemaal wel stresspieken ervaren. Er gebeurde namelijk zoveel dat de stresshormonen bij heel wat mensen op volle toeren gedraaid hebben. In een maatschappij waarbij men denkt dat “een tandje bijsteken” een teken van sterkte is, loopt men mogelijks richting overspanning of burn-out.

Ik ben Michèle Lippus, stress & burn-out coach en leer mijn klanten stressbestendig door het leven te gaan.

In deze info-avond rond stress en burn-out leg ik je uit wat het nut is van onze stresshormonen en wat het verband is met een burn-out.

Naast heel wat nuttige info geef ik jullie ook enkele tips mee over hoe je stress kan ontladen en wat de meest voorkomende indicatoren zijn van overspanning en je richting burn-out gaat.

Als dit een thema is dat je aanspreekt of zelf ervaart dat stress de overhand neemt, dan is dit een infoavond waar je zeker bij wil zijn!

Rekening houdend met de huidige coronamaatregelen, is er slechts plaats voor 8 personen. Boek dus tijdig je plekje voor deze infoavond.

Wanneer: woensdag 7 juli van 19u30 tot 21u00

Prijs: vrije bijdrage