Kinderyoga

met Kaat Van de Moortel

Onze kinderen moeten in onze de huidige maatschappij heel wat presteren. Komt er nog bij dat door de corona pandemie onze kinderen sociaal zeer beperkt zijn. Vele kinderen worstelen met verschillende vragen. Ben ik goed genoeg op school? Vinden mijn vriendjes en vriendinnetjes mijn leuk? Ben ik populair genoeg op sociale media? Hoor ik erbij? Ben ik mooi genoeg? Ben ik goed genoeg?

Allemaal vragen waarin deze maatschappij onze kinderen onder druk zet. En elk kind komt hiermee in aanraking. We willen als ouders allemaal dat ons kind sterk genoeg is om een “gezond” zelfverzekerd kind te mogen zijn. Om met de twee voeten in het leven te staan en te ontwikkelen tot een fijne, fysiek en mentaal gezonde volwassene.

Yoga kan in de kindertijd reeds helpen om deze mentale ontwikkeling een gezonde boost te geven. Tijdens kinderyoga lessen staan we stil bij wie we zijn en waar we voor willen staan. Ondertussen bewegen we nog een uurtje en zorgen we ervoor dat we fysiek en mentaal in topvorm zijn.

Op een speelse manier zorgen we ervoor dat bepaalde yogavormen worden aangeleerd die hun effect hebben op mentale processen.

Indien je jouw kind mee wil laten genieten van een uurtje kinderyoga in groepsverband, contacteer ons zeker voor meer info of inschrijvingen. Privé sessies zijn ook mogelijk.

Prijs: 10€

Wanneer: elke woendagnamiddag van 13u30 tot 14u30

Inschrijving: Bel 015/77.11.59 of mail samendelenschriek@gmail.com