Mentaal welzijn in Corona-tijd

met Céline Camps

We willen jullie graag uitnodigen voor een maandelijkse praatavond rondom alle impact die deze pandemie heeft op onze mentale toestand en welzijn.

Enkele thema’s die aan bod zullen komen:
• Eenzaamheid (11 maart 2022)
• Depressie en Burn-out
• Financiële moeilijkheden
• Sociale Media en de rol dat dit opneemt in ons leven
• Drugsmisbruik

Telkens van 19u tot 21u.

Deze periode heeft ons allemaal erg duidelijk gemaakt hoe kwetsbaar onze verbinding met elkaar is. Hoog tijd om opnieuw met elkaar in verbinding te komen en steun te bieden aan hen die rechtstreeks of onrechtstreeks met de secundaire gevolgen van deze Covid-pandemie te maken hebben gekregen. Het verlies van een geliefde, geweld binnen de relatie, kinderen en jongeren die lijden onder deze omstandigheden, isolatie en vereenzaming. Het zijn allemaal thema’s die ons als samenleving verder uit elkaar duwen en hier willen we jullie uitnodigen om opnieuw onze verbinding te versterken.

Deze praatgroep heeft als bedoeling mensen uit de buurt met elkaar in contact te brengen, om samen te delen, zowel onze angsten, twijfels en ons verdriet om in deze moeilijke tijden net gehoor en steun te vinden bij elkaar. Zonder oordeel, is iedereen welkom, met respect voor elkaars keuze en overtuiging, dit is dus geen platform om vaccinatiekeuzes te promoten of te veroordelen.Voel je welkom om deel uit te maken van onze community en je onzekerheden met mensen uit je eigen omgeving te kunnen delen en bespreken.
Zo creëren we een sterkere band met onze omgeving, leren we nieuwe mensen kennen en vinden we een klankbord bij elkaar, want samen delen is samen helen.

Info : bel 015/77.11.59 of 0485/16.19.83 of mail naar info@samen-delen.be

Vrije bijdrage voor koffie, thee, water

Schrijf je hier in :