Oplossingsgerichte begeleiding

met Céline Camps

Ik ben Céline Camps, van opleiding ben ik fotograaf en orthopedagoog, daarnaast heb ik mijn hele leven gewerkt aan op een bewuste manier met het leven in beweging om te gaan. Samen met jou wil ik op zoek gaan naar hoe we opnieuw verbinding vinden met elkaar, maar ook met onszelf. Ik verdiep me vooral in het onbewuste en ben geïnteresseerd in het verbinden van onze schaduwzijde met ons licht. Ik zoek naar manieren om op creatieve en onderzoekende wijze een weg te bouwen die ons toelaat de stukken van onszelf die we minder graag zien te integreren in een sterke en gezonde persoonlijkheid. Alles dat hiermee in connectie is kan geheeld worden. Dat kan gaan van traumatische ervaringen uit de kindertijd tot het ontwikkelen van onze seksuele verlangens op een gezonde manier.

Dit wil ik ik zowel op dieper niveau individueel onderzoeken als op een meer algemeen niveau in groep door middel van onze creativiteit te stimuleren.

Daarnaast vind ik het een belangrijk onderdeel om aan weerbaarheid, draagkracht en bewustzijn te werken in elke vorm van therapie. Deze brengen ons tot de kern om opnieuw onszelf met onze omgeving te verbinden en ons terug in onze eigen kracht te brengen. Indien je graag aan jezelf wil werken, sta ik je hier met volle aandacht voor bij

Prijzen:

– 45m : 50€

– 1 uur : 60€

– huisbezoek : 75€

Info: bel 015/77.11.59 of mail naar info@samen-delen.be

Maak hier je afspraak: