Stress- en burn-out begeleiding

met Michèle Lippus

Herstellen van een periode van overspanning of een burn-out, dat vraagt tijd én begeleiding. 

Maanden, soms jaren, onder stress staan heeft zijn tol geeist. Je merkt dat je sneller geïrriteerd raakt door kleine dingen, je voelt je niet lekker in je vel en ook ‘s nachts lijk je de rust niet te kunnen vinden die je nu zo nodig hebt. Maar jij bent een doorzetter! Je denkt: een weekend wat minder op de agenda en ik ben terug de oude.

De nodige rust op het juiste moment kan wonderen doen. Echter, als je batterij helemaal leeg is ga je toch wat meer nodig hebben dan enkele dagen rust. Want rusten alleen lost je probleem niet op. Bij stress & burn-out begeleiding kijk ik samen met jou naar die aspecten van je leven die je stress bezorgen en/of je veel energie kosten. Samen kijken we naar hoe jij beter hiermee beter kan leren om te gaan.

De tijd is aangebroken om terug tot jezelf te komen en met kleine stapjes, langzaam maar zeker terug jouw veerkracht en wendbaarheid op te aan te sterken.

Als stress & burn-out begeleider help ik je met een duurzame aanpak zodat jij volop genieten kan van het leven en veerkrachtig leert om te gaan met wat je stress bezorgt.

Wil je hier meer over weten?

Stuur me een mail voor een vrijblijvende gratis kennismakingsgesprek (30 minuten): samendelenschriek@gmail.com of bel 015/77.11.59

Prijs: sessie van 45 minuten = 50,- euro /sessie van 90 minuten = 90 euro / Steeds op afspraak