Verbindingscentrum samen-delen:

TANJA VAN DE VELDE : Kinder & jongeren, Hooggevoelig en loopbaanbegeleiding

Ik geef creatieve workshops voor kinderen en jongeren en ik organiseer de praatavonden rond hooggevoeligheid. Als loopbaanbegeleider help ik je ook met het vinden van je missie, je passie, je loopbaan!

Ik geef de opleiding kindercoach in avondonderwijs en hier in mijn verbindingscentrum geef ik de opleiding Kom in je kracht en ouder-kind verbinding opleiding.

Individuele begeleiding voor kinderen, jongeren en volwassenen om beter in je eigen kracht te komen en jezelf te mogen zijn!

Ik ben getrouwd met Peter en mama van 2 dochters (2001 en 2002). Door mijn 2 kinderen is er een lange innerlijke zoektocht begonnen en heb ik mijn droom van juf toch een beetje waargemaakt en beleefd. Ik vond het geweldig om mijn kinderen dingen aan te leren, verhaaltjes te vertellen, creatief bezig te zijn. Wat een leerschool en uitdaging. Door mijn kinderen ben ik ook heel veel cursussen gaan volgen en dit heeft mijn zelfkennis en bewustzijn vergroot.

Al deze kennis kan ik nu gebruiken om anderen te helpen zich beter te ontwikkelen en te leren leven vanuit het hart.
Verder wil ik kinderen, jongvolwassenen en volwassenen begeleiden om te leren omgaan met hun hooggevoeligheid.

Als HSP persoon heb ik hier ook een moeilijke maar leerrijke weg afgelegd. Mijn eigen ervaring hiermee wil ik graag met jullie delen.

Ik kijk er al naar uit om jullie allemaal te ontmoeten en te kunnen begeleiden op jullie eigen unieke pad.

CLAUDIA COX: Cee Kwadraat

Ik ben in 2020 bij Tanja terechtgekomen voor de praatavonden rond hoogsensitiviteit en ik ben eigenlijk “blijven plakken”.  In die woelige levensperiode heb ik heel veel aan die
momenten van samenhorigheid en (h)erkenning gehad.  Het leek meer dan goed te klikken met Tanja en zo ontstond al heel snel onze samenwerking bij de kinderworkshops ZON ZIJN.
In mijn leven en in mijn hart is er al altijd plaats geweest voor kinderen.  Zo babysitte ik vroeger vaak op kindjes uit de familie. Ik vulde talrijke zomers als speelpleinmonitor en
groeide door tot kampleidster op een CKG. Daar voelde ik me als hulpje in de leefgroep ook bij de baby’s helemaal in mijn nopjes.  Ondertussen kan ik me ook al even de supertrotse mama van een prachtige zoon noemen.  Verder ben ik nog leerkracht wiskunde en STEM.
Stilaan bloeit ook mijn project Cee Kwadraat open waarmee ik graag een steentje bijdraag aan kindergeluk via belevings- en infomomenten voor iedereen uit het entourage van kinderen: grootouders, ouders, juffen, kinderverzorgers,… Bijvoorbeeld het inzetten van essentiële oliën van bij de geboorte, organische apotheekkeuzes, opvoeden waarbij het (wel)zijn van het kind centraal staat,… Met bijzondere aandacht voor het vertrouwen op onze intuïtie, zelfzorg, hoogsensitiviteit en hoogbegaafdheid.
Bovendien ben ik zot van krachtige oneliners.  Deze verzon ik zelf en is dan ook de lijfspreuk van Cee Kwadraat geworden: Geen sjaal zo warm als de armen van een kind.