Team samen-delen:

TANJA VAN DE VELDE : Kinder & jongeren, Hooggevoelig en loopbaanbegeleiding

Ik ga samen met mijn geweldig team bouwen aan de nieuwe wereld. Met elkaar communiceren vanuit het hart om naar boven te brengen wat er in jezelf aanwezig is. 

Ik geef creatieve workshops voor kinderen en jongeren en ik organiseer de praatavonden rond hooggevoeligheid. Als loopbaanbegeleider help ik je ook met het vinden van je missie, je passie, je loopbaan!

Ik ben getrouwd met Peter en mama van 2 dochters (2001 en 2002). Door mijn 2 kinderen is er een lange innerlijke zoektocht begonnen en heb ik mijn droom van juf toch een beetje waargemaakt en beleefd. Ik vond het geweldig om mijn kinderen dingen aan te leren, verhaaltjes te vertellen, creatief bezig te zijn. Wat een leerschool en uitdaging. Door mijn kinderen ben ik ook heel veel cursussen gaan volgen en dit heeft mijn zelfkennis en bewustzijn vergroot.

Al deze kennis kan ik gebruiken om anderen te helpen zich beter te ontwikkelen en te leren leven vanuit het hart.
Verder wil ik kinderen, jongvolwassenen en volwassenen begeleiden om te leren omgaan met hun hooggevoeligheid.

Als HSP persoon heb ik hier ook een moeilijke maar leerrijke weg afgelegd. Mijn eigen ervaring hiermee wil ik graag met jullie delen.

Ik kijk er al naar uit om jullie allemaal te ontmoeten en te kunnen begeleiden op jullie eigen unieke pad.

CLAUDIA COX: Assistente

Ik ben op de allereerste plaats de supertrotse mama van een zoontje.  Ik ben bij Tanja terechtgekomen via de ontmoetingsavonden voor hooggevoeligen en ik ben “blijven plakken”.  In die woelige levensperiode heb ik heel veel aan die momenten van samenhorigheid en (h)erkenning gehad.  Zo ben ik ondertussen vrijwilliger geworden bij samen-delen.  Dus een manusjevanalles dat al graag hielp schilderen, brainstormen, webtekstjes schrijven,… En nu assisteer ik Tanja bij de kinderworkshops ZON ZIJN.

Kinderen zullen altijd een centrale plek innemen in mijn leven.  Zo ben ik gedurende 18 zomers lang actief bezig geweest met kinderen en van speelpleinmonitor doorgegroeid tot kampleidster op een CKG. Daar voelde ik me in de leefgroep voor kinderen van 0 tot 12 jaar ook bij de baby’s helemaal in mijn nopjes.  Verder ben ik nog leerkracht wiskunde en STEM.

Bovendien heb ik een voorliefde voor de Franse taal en ben ik zot van krachtige oneliners.  Deze verzon ik zelf en is me op het lijf geschreven:

Geen sjaal zo warm als de armen van een kind.

CELINE CAMPS: Oplossingsgerichte begeleiding

Samen wil ik op zoek gaan naar hoe we opnieuw verbinding vinden met elkaar, maar ook met onszelf.
Ik verdiep me vooral in het onbewuste en ben geïnteresseerd in het verbinden van onze schaduwzijde met ons licht.
Ik zoek naar manieren om op creatieve en onderzoekende wijze een weg te bouwen die ons toelaat de stukken van onszelf die we minder graag zien te integreren in een sterke en gezonde persoonlijkheid.
 
Alles dat hiermee in connectie is kan geheeld worden. Dat kan gaan van traumatische ervaringen uit de kindertijd tot het ontwikkelen van onze seksuele verlangens op een gezonde manier.
 
Dit wil ik ik zowel op dieper niveau individueel onderzoeken als op een meer algemeen niveau in groep door middel van onze creativiteit te stimuleren.

ANNELIES VAN OCH: Astro therapie + astrotalking